Történelmi környezet, modern szolgáltatás

Budapesttől alig félórára a Budai Tájvédelmi Körzetben, csodálatos természeti környezetben várja kedves látogatóit a híres Nagykovácsi-kastély.

A sokszor csak Nagykovácsi-kastély néven említett Teleki-Tisza-kastély történelmi épületeinek teljes körű felújításával, a közel tízhektáros, ősfákkal büszkélkedő kastélypark ápolásával egy különleges, sok lehetőséget kínáló esküvői helyszínt, rendezvényhelyszínt alakítottunk ki.

Rendezvénytermek, báltermek, irodahelyiségek, előadó-, oktató- és bemutatótermek, alkotóházak valamint pincehelyiségek, a parkban erdős és füves területek, patakpart és kerti tó, futballpálya, mindez egyéni igényekre szabva áll vendégeink rendelkezésre.


A Teleki-Tisza-kastély és a hozzá tartozó épületek 2018-as felújítását követően a kültéri és beltéri helyszíneket az idelátogatók szolgálatába állítottuk, hogy az itt megvalósított rendezvényeik minden perce valóban tökéletes és igazán emlékezetes lehessen.

A Budai Tájvédelmi Körzet által körülölelt Nagykovácsi kiemelt turistacélpont, hétvégenként biciklis, gyalogos túrázók csoportjai keresik föl a meseszép környéket. Célunk, hogy ne csak a település természeti értékei, de a Nagykovácsi-kastély épületegyüttese és saját kastélyparkja is hozzájáruljon hazánk értékeinek gyarapításához. A kastély műemléképület, amely szándékosan nem kastélymúzeumként üzemel, de a gyönyörűen helyreállított külső és belső megjelenése már önmagában is élményt kínál.

A kastélypark értékes ősfái, ligetes területei, zöld füves mezőkkel határolt tava, melyen hidat alakítottunk ki, bármilyen jellegű rendezvénynek kiváló terepet és gyönyörű hátteret biztosít. Igény szerint a rendezvények szervezésében is segítséget nyújtunk.

A Teleki-Tisza-kastélykomplexumot a Magyar Cserkészszövetség megbízásából, annak 100%-os tulajdonában lévő Cserkészingatlanok Nonprofit Kft. üzemelteti. A tulajdonosi háttér garancia a megbízhatóságra, az egyeneslelkűségre és a tisztességes hozzáállásra, és ezeket várjuk el a velünk együttműködő alvállalkozóinktól is. 

Felhívjuk a kedves olvasó figyelmét, hogy ez a honlap elsősorban a nem cserkész érdeklődők számára készült, így a Cserkészszövetség általi hasznosítást csak részben fedi az itt olvasható tartalom.


Fotók: Bodnár Patrícia, Czabán Máté


You may also like